Ahmad Dhani impi kahwin 4

Posted on

hallo sahabat Bernyanyi.info, inilah lirik lagu dan kord gitar “ Ahmad Dhani impi kahwin 4” yang pastinya sedang kamu butuhkan. mudah-mudahan ” Ahmad Dhani impi kahwin 4″ berguna untuk kamu penggemar musik dimanapun kamu berada.

Pemuzik terkenal, Ahmad Dhani mengaku dia berdoa untuk mempunyai empat isteri.

“Saya ada keinginan untuk mempunyai empat isteri. Saya tidak berkhayal. Jika doa saya itu dimakbulkan, Alhamdulillah,” kata pemuzik itu yang menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-39, semalam.

Ketika ditemui di Studio RCTI di Jakarta Barat, Dhani berkata, dia dapat merasakan dia sudah banyak mencapai kejayaan yang membanggakan sepanjang hidupnya setakat ini.

Bekas suami Maia Estianty itu juga mengaku tidak banyak lagi harapan yang ingin dikecapinya kecuali untuk membentuk peribadinya supaya menjadi lebih baik lagi.

“Saya tidak mempunyai doa khusus. Tetapi setiap malam sebelum tidur saya akan berdoa. Saya juga bermuhasabah diri setiap hari dan ia dilakukan ada bila-bila masa. Syukur ia membantu kehidupan saya,” katanya. – Agensi

Ahmad Dhani impi kahwin 4 @
Bernyanyi.info

Disclaimer : Ahmad Dhani impi kahwin 4 ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran.

Lirik Lagu Lainnya yang Mungkin Kamu Suka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *